Meer resultaten voor ceintuur

ceintuur
dames ceintuur Mooieriemen.nl.
Riem met studs voor een stoere look. Cognac kleur riem altijd een zekerheidje. Nieuwe collecties en wat er komen gaat. Gratis verzending boven 30., Geleverd binnen 24 uur! Assortiment van A tot Z. 085 488 36 94. Home Tags dames ceintuur. Producten getagd met dames ceintuur.
Puzzelwoordenboek CEINTUUR.
Ceintuur bij japans vrouwenkleed 1. Ceintuur die bij een kostuum hoor. Ceintuur die je niet om je middel. Ceintuur van een hoeveelheid papi. Ceintuur van een violist om aan t. Ceintuur voor een spijkerbroek c. stiekem wegnemen 7. Japanse rijstwijn 3.
Riemen ACCESSOIRES DAMES Bershka Netherlands.
Ceintuur met studs. Ceintuur met studs. Ceintuur met studs. Ceintuur met studs. We hebben de informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid geactualiseerd, we nodigen u uit deze hier te lezen. Dit platform maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: ceintuur. ceint uu r de; v; meervoud: ceinturen, ceintuurs 1 gordel, riem. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
Ceintuur 7 definities Encyclo.
gordel toon de herkomst via de etymologiebank. Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/ceintuur.: de ceintuur zelfst.naamw. Uitspraak: sntyr Verbuigingen: ceintuurs meerv. riem om je middel over een jurk, rok of jas Voorbeeld: een mooie ceintuur van rood leer copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: ceintuur.
Riem kleding Wikipedia.
Enkele damesriemen of ceintures. Een riem of ceintuur is een meestal leren of kunststoffen band met een gesp, die men om het middel kan dragen. Het doel van een riem is het afzakken van een broek of rok te voorkomen.
Betekenis ceintuur.
Een ceintuur is een riem Een riem of ceintuur is vaak een leren of kunstof band met een gesp die om het middel gedragen wordt. Het doel van een ceintuur is het voorkomen van het afzakken van een bro Bron: wat-betekent.nl.
ceintuur WikiWoordenboek.
Het doel van een ceintuur is het afzakken van een broek of rok te voorkomen. Het woord ceintuur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ceintuur herkend door.
Ceinturen voor Dames 2018 MANGO Nederland.
RECHTEN: Je kunt op elk moment gebruik maken van je recht op inzage, rectificatie, wissing, bezwaar en andere wettelijk vastgestelde rechten via het volgende e-mailadres: online@mango.com AANVULLENDE INFORMATIE: Je kunt hier aanvullende en gedetailleerde informatie inzake gegevensbescherming raadplegen. Help Orders Retourneringen Winkels Cadeaubon Apps Bedrijf Franchises Affiliate Werk bij MANGO Pers Mango Outlet.

Contacteer ons