Resultaten voor riem maat

riem maat
Riemmaten tabel. Bepaal hier welke riemmaat je nodig hebt.
Bij een kleding of schoenmaker kan een riem worden ingenomen wanneer je heupomtrek kleiner is dan de kleinste riemmaat. Bekijk hieronder de afmetingen van de verschillende riemen. Mocht je nog vragen hebben over het opmeten van je riemmaat, dan kun je die hieronder stellen. Jeansmaat in inch. Riem maat in cm. Riem maat in inch.
Maatinfo riemen Moderiemen.nl.
Belangrijk om te weten bij het bepalen van de juiste maat is dat de weergegeven riem maat de afstand in centimeters is vanaf begin gesp gemeten tot het middelste gaatje en dus niet de totale lengte van de riem. De totale lengte van een riem zal altijd ongeveer 10-15 centimeters langer zijn dan een riem maat.
Wat is mijn riem maat? Bekijk de riemmaten in cm!
Riem maat bepalen. Hoe kun je simpel en snel bepalen welke maat je nodig hebt? In de maattabel kun je de verschillende maten bekijken met de daarbij horende taillemaat in centimeters. Meet met een meetlint de omtrek van je taille.
Maatwijzer Riemen.
De lengte van de riem is de afstand in centimeters van het begin van de riem bij de gesp exclusief de gesp tot aan het middelste gaatje van de riem. Welke maat moet ik kiezen? Meet de omtrek van je middel of je heup plaats waar je de riem draagt.
Riem maat omrekenen Omrekenen.nl.
In de onderstaande riem maattabel kun je de bij de maat de bijbehorende lengte in centimeter terug vinden. Op het moment dat je een S riem hebt, dan weet je vanaf nu dus dat je in de winkel kunt kiezen voor een riem waarop de lengte aanduiding 85 centimeter staat.
Hoe bepaal je je riemmaat? Riemen Co.
Wij helpen je graag verder. Riem te lang/te kort? Blijkt de riem na ontvangst toch niet de juiste maat? Is de riem te lang of te kort? Bekijk dan het antwoord op de veel gestelde vraag: Mijn riem is te lang/kort.
Sorry, deze pagina is helaas niet meer beschikbaar.:
Herensokken op dikte. Heren riemen op kleur. Leren heren riem zwart. Leren heren riem cognac. Leren heren riem bruin. Leren heren riem grijs. Leren heren riem blauw. Heren riemen op stijl. Geklede heren riemen. Casual heren riemen. Heren riem grote maat.
Hoe vind ik mijn riemmaat?
Als je dus je maat niet weet of je geeft de riem cadeau aan iemand, check dan eerst even of de riem die je hebt uitgezocht korter gemaakt kan worden dat staat in de omschrijving, en ga dan voor een paar maten groter dan je denkt nodig te hebben voor die persoon.
Riemmaten I Bekijk hier wat voor u de juiste riemmaat is MADELEINE Fashion.
Normale en korte maten. Zo bepaalt u uw riemmaat. Neem een riem die u past en meet deze vanaf de sluiting, ter hoogte van de pin van de gesp, tot aan het middelste gaatje. Dit is uw riemmaat in cm.
Riem maat berekenen.
Riem maat berekenen. Heb je geen idee wat jouw riemmaat is? Want hier kun je het makkelijk berekenen, je hoeft alleen je omtrek van je middel aan te klikken in het menu hieronder. En onze reken tool zal het voor je berekenen.
Welke riemmaat heb ik?
Je kan er bij de in riemen gespecialiseerde webwinkel van Riem Zo natuurlijk ook voor kiezen je lederen of su├Ęde riem in je exacte taillemaat online te bestellen. Heb je je riem ontvangen en is de maat toch niet precies zoals je vooraf dacht?
News Tips voor het bepalen van jouw ideale riemmaat.
Bekijk ter controle welk gat het meest comfortabel is: Een perfect passende riem sluit je namelijk met het middelste gaatje. Wanneer je het eerste of laatste gaatje gebruikt, overweeg dan een maat kleiner of groter te nemen. Past de riem toch niet?

Contacteer ons