Op zoek naar riem maat?

riem maat
Wat is mijn riem maat? Bekijk de riemmaten in cm!
Cm en inches. Een riem om een broek kan zorgen dat deze niet afzakt. Tegenwoordig worden ze meer als accessoire gebruikt dan voor zijn oorspronkelijke functie. Op deze pagina kun je bepalen welke maat je nodig hebt. Riemmaat tabel bekijken op Zalando.
Maatwijzer Riemen.
De lengte van de riem is de afstand in centimeters van het begin van de riem bij de gesp exclusief de gesp tot aan het middelste gaatje van de riem. Welke maat moet ik kiezen? Meet de omtrek van je middel of je heup plaats waar je de riem draagt.
LIF / Riemmaat bepalen forum.fok.nl.
Kijk naar de maten van de riemen die je al hebt. Ik ben van pindavlees. maandag 27 december 2010 @ 1359: 39: 4. Ga naar een winkel waar men riemen verkoopt, pas een riem, onthoud die maat en bestel je internetriem.
Riem maat berekenen.
Riem maat berekenen. Heb je geen idee wat jouw riemmaat is? Want hier kun je het makkelijk berekenen, je hoeft alleen je omtrek van je middel aan te klikken in het menu hieronder. En onze reken tool zal het voor je berekenen.
Riemmaten Nuts Noble.
Kijk bijvoorbeeld in één van uw huidige riemen naar de maat. Helaas zijn niet alle maten gelijk. Hieronder vindt u een matentabel. Na uw eigen riemmaat gemeten te hebben, kunt u uit de tabel aflezen welke maat riem u nodig heeft.
Riemmaat opmeten Businessme.nl Stijlgids.
Maat van je riem bepalen. Je wilt een nieuwe riem kopen maar daar sta je dan, welke riemmaat heb je eigenlijk? Zeker als je een riem via internet koopt weet je niet precies wat nu je maat is, je kunt de riem namelijk niet passen.
Riem maten.
Dit is de riem maat. De riem maat geeft de lengte tussen het middelste gaatje op de riem en het uiteinde van de gesp. De totale riem lengte van gesp tot uiteinde van de riem zal ca. 15cm langer zijn dan de riem maat.
LIF / Riemen maten? forum.fok.nl.
Omtrek van je heupen maat riem. woensdag 19 december 2007 @ 0057: 07: 7. Op woensdag 19 december 2007 0049: schreef Joran-Joran het volgende.: Dat is gewoon de lengte van de riem in centimeters. Omtrek van je heupen maat riem.
Hoe bepaal je je riemmaat? Riemen Co.
De weergegeven maat van een riem is de afstand vanaf de gesp tot aan het middelste gaatje. Stap 1: Meet je omtrek op de plaats waar je de riem wilt dragen. Meet altijd op de plek waar je de riem draagt.
News Tips voor het bepalen van jouw ideale riemmaat.
Bekijk ter controle welk gat het meest comfortabel is: Een perfect passende riem sluit je namelijk met het middelste gaatje. Wanneer je het eerste of laatste gaatje gebruikt, overweeg dan een maat kleiner of groter te nemen. Past de riem toch niet?
Maatinfo riemen Moderiemen.nl.
Belangrijk om te weten bij het bepalen van de juiste maat is dat de weergegeven riem maat de afstand in centimeters is vanaf begin gesp gemeten tot het middelste gaatje en dus niet de totale lengte van de riem. De totale lengte van een riem zal altijd ongeveer 10-15 centimeters langer zijn dan een riem maat.
Alle informatie over de maat van uw gewenste riem Mooieriemen.nl.
Alle informatie over de maat van uw gewenste riem. Bij iedere riem staat vermeld in welke maten deze verkrijgbaar is en wat de relatie is tot de bekende kledingmaten. De wijze waarop de maat van de riem wordt aangegeven kan per merk of soort riem verschillen.

Contacteer ons