Zoeken naar riem maat

riem maat
Onze riemen.
Welke maat riem past bij jou? Zie onderstaande richtlijnen voor het kiezen van de juiste riem.: maat 85 cm, riem voor kostuummaat 48-50. maat 95 cm, riem voor kostuummaat 50-52. maat 105 cm, riem voor kostuummaat 52-54. maat 115 cm, riem voor kostuummaat 54 56.
Riem maat omrekenen Omrekenen.nl.
In de onderstaande riem maattabel kun je de bij de maat de bijbehorende lengte in centimeter terug vinden. Op het moment dat je een S riem hebt, dan weet je vanaf nu dus dat je in de winkel kunt kiezen voor een riem waarop de lengte aanduiding 85 centimeter staat.
Wat is mijn riem maat? Bekijk de riemmaten in cm!
Riem maat bepalen. Hoe kun je simpel en snel bepalen welke maat je nodig hebt? In de maattabel kun je de verschillende maten bekijken met de daarbij horende taillemaat in centimeters. Meet met een meetlint de omtrek van je taille.
Riemmaten Nuts Noble.
Kijk bijvoorbeeld in één van uw huidige riemen naar de maat. Helaas zijn niet alle maten gelijk. Hieronder vindt u een matentabel. Na uw eigen riemmaat gemeten te hebben, kunt u uit de tabel aflezen welke maat riem u nodig heeft.
Maatwijzer Riemen.
De lengte van de riem is de afstand in centimeters van het begin van de riem bij de gesp exclusief de gesp tot aan het middelste gaatje van de riem. Welke maat moet ik kiezen? Meet de omtrek van je middel of je heup plaats waar je de riem draagt.
LIF / Riemen maten? forum.fok.nl.
Omtrek van je heupen maat riem. woensdag 19 december 2007 @ 0057: 07: 7. Op woensdag 19 december 2007 0049: schreef Joran-Joran het volgende.: Dat is gewoon de lengte van de riem in centimeters. Omtrek van je heupen maat riem.
Hoe bepaal je je riemmaat? Riemen Co.
Wij helpen je graag verder. Riem te lang/te kort? Blijkt de riem na ontvangst toch niet de juiste maat? Is de riem te lang of te kort? Bekijk dan het antwoord op de veel gestelde vraag: Mijn riem is te lang/kort.
Riemmaten tabel. Bepaal hier welke riemmaat je nodig hebt.
Bij een kleding of schoenmaker kan een riem worden ingenomen wanneer je heupomtrek kleiner is dan de kleinste riemmaat. Bekijk hieronder de afmetingen van de verschillende riemen. Mocht je nog vragen hebben over het opmeten van je riemmaat, dan kun je die hieronder stellen. Jeansmaat in inch. Riem maat in cm. Riem maat in inch.
Maatinfo riemen Moderiemen.nl.
Belangrijk om te weten bij het bepalen van de juiste maat is dat de weergegeven riem maat de afstand in centimeters is vanaf begin gesp gemeten tot het middelste gaatje en dus niet de totale lengte van de riem. De totale lengte van een riem zal altijd ongeveer 10-15 centimeters langer zijn dan een riem maat.
Alle informatie over de maat van uw gewenste riem Mooieriemen.nl.
Alle informatie over de maat van uw gewenste riem. Bij iedere riem staat vermeld in welke maten deze verkrijgbaar is en wat de relatie is tot de bekende kledingmaten. De wijze waarop de maat van de riem wordt aangegeven kan per merk of soort riem verschillen.
Hoe vind ik mijn riemmaat?
Dit zal jouw optimale maat zijn, maar gelukkig hebben riemen meer dan één gaatje. Als je dus je taillemaat hebt gemeten op 100 cm, kun je nog steeds makkelijk een riem gebruiken die 105 cm is of een riem van 95 cm.
Welke riemmaat heb ik?
Je kan er bij de in riemen gespecialiseerde webwinkel van Riem Zo natuurlijk ook voor kiezen je lederen of suède riem in je exacte taillemaat online te bestellen. Heb je je riem ontvangen en is de maat toch niet precies zoals je vooraf dacht?

Contacteer ons