Op zoek naar riem maat?

riem maat
Riemen Jongensmerkkleding.nl.
Voorbeeld: De maat L75 heeft een riemmaat van 60 cm. Wil je een riem bestellen in maat 55 cm, kies dan de 15 L70 of evt. Riem cognac echt leder maat 75 DF. Speciaal voor Jongensmerkkleding.nl gemaakt: deze klassieke cognac-bruine lederen jongensriem!
Sorry, deze pagina is helaas niet meer beschikbaar.:
Herensokken op dikte. Heren riemen op kleur. Leren heren riem zwart. Leren heren riem cognac. Leren heren riem bruin. Leren heren riem grijs. Leren heren riem blauw. Heren riemen op stijl. Geklede heren riemen. Casual heren riemen. Heren riem grote maat.
Wat is mijn riem maat? Bekijk de riemmaten in cm!
Riem maat bepalen. Hoe kun je simpel en snel bepalen welke maat je nodig hebt? In de maattabel kun je de verschillende maten bekijken met de daarbij horende taillemaat in centimeters. Meet met een meetlint de omtrek van je taille.
Riemmaten tabel. Bepaal hier welke riemmaat je nodig hebt.
Bij een kleding of schoenmaker kan een riem worden ingenomen wanneer je heupomtrek kleiner is dan de kleinste riemmaat. Bekijk hieronder de afmetingen van de verschillende riemen. Mocht je nog vragen hebben over het opmeten van je riemmaat, dan kun je die hieronder stellen. Jeansmaat in inch. Riem maat in cm. Riem maat in inch.
Maatwijzer Riemen.
De lengte van de riem is de afstand in centimeters van het begin van de riem bij de gesp exclusief de gesp tot aan het middelste gaatje van de riem. Welke maat moet ik kiezen? Meet de omtrek van je middel of je heup plaats waar je de riem draagt.
Riem maat berekenen.
Riem maat berekenen. Heb je geen idee wat jouw riemmaat is? Want hier kun je het makkelijk berekenen, je hoeft alleen je omtrek van je middel aan te klikken in het menu hieronder. En onze reken tool zal het voor je berekenen.
Hoe bepaal je je riemmaat? Riemen Co.
Wij helpen je graag verder. Riem te lang/te kort? Blijkt de riem na ontvangst toch niet de juiste maat? Is de riem te lang of te kort? Bekijk dan het antwoord op de veel gestelde vraag: Mijn riem is te lang/kort.
Riem maat omrekenen Omrekenen.nl.
In de onderstaande riem maattabel kun je de bij de maat de bijbehorende lengte in centimeter terug vinden. Op het moment dat je een S riem hebt, dan weet je vanaf nu dus dat je in de winkel kunt kiezen voor een riem waarop de lengte aanduiding 85 centimeter staat.
Hoe vind ik mijn riemmaat?
Als je dus je maat niet weet of je geeft de riem cadeau aan iemand, check dan eerst even of de riem die je hebt uitgezocht korter gemaakt kan worden dat staat in de omschrijving, en ga dan voor een paar maten groter dan je denkt nodig te hebben voor die persoon.
Alle informatie over de maat van uw gewenste riem Mooieriemen.nl.
Bij iedere riem staat vermeld in welke maten deze verkrijgbaar is en wat de relatie is tot de bekende kledingmaten. De wijze waarop de maat van de riem wordt aangegeven kan per merk of soort riem verschillen. Het is belangrijk daar goed naar te kijken zodra u uw riem bestelt.
Maatinfo riemen Moderiemen.nl.
Belangrijk om te weten bij het bepalen van de juiste maat is dat de weergegeven riem maat de afstand in centimeters is vanaf begin gesp gemeten tot het middelste gaatje en dus niet de totale lengte van de riem. De totale lengte van een riem zal altijd ongeveer 10-15 centimeters langer zijn dan een riem maat.
Welke riemmaat heb ik?
Je kan er bij de in riemen gespecialiseerde webwinkel van Riem Zo natuurlijk ook voor kiezen je lederen of su├Ęde riem in je exacte taillemaat online te bestellen. Heb je je riem ontvangen en is de maat toch niet precies zoals je vooraf dacht?

Contacteer ons