Meer resultaten voor moderiemen

moderiemen
Moderiemen reviews Lees klantreviews over www.moderiemen.nl.
1 ster Zeer slecht. Plaats nu een review over Moderiemen. Schrijf een review. Gepubliceerd zaterdag 14 april 2018. Waardeloze riem en slechte service. Waardeloze riem en nog slechtere service. Leren riem bestaat uit twee dunne laagjes leer. Bij mij liet dat al binnen het jaar los.
Moderiemen.nl Startpagina Facebook.
Bij Moderiemen zijn ze verkrijgbaar in alle moderne kleuren van khaki groen tot metallic roze, van brede riemen tot smalle kettingriempjes. Kijk voor de laatste trends dus snel op: www.moderiemen.nl/dames-riemen. NIEUW mooie, soepele wikkelriemen in de moderne trendkleuren als groen en bordeaux rood, maar ook in zwart, cognac en grijs.
Riemen online kopen heren riem, dames riem, kinderriem Moderiemen.nl.
Wat voor riem u ook zoekt, bij ons vindt u altijd de riem naar uw wens! In onze webshop vindt u een overzicht van alle riemen in ons assortiment. De riemen zijn te bestellen in alle gewenste maten en kleuren.
moderiemen-logo HV Media.
Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Deze website gebruikt cookies. Lees onze policy!
Moderiemen.nl Wijk en Aalburg.
Of je nu op zoek bent naar een kinderriem, dames riem of heren riem, bij Moderiemen.nl vind je het allemaal. Wij beschikken over een breed assortiment aan riemen. Zo vind je bij ons onder andere diverse jeansriemen, heupriemen, smalle riemen, lakriemen en pantalonriemen.
Moderiemen.nl KiyOh.
Moderiemen.nl is al sinds 2005 de specialist op het gebied van riemen. Het assortiment bestaat uit riemen en ceinturen die je niet altijd in de winkel tegenkomt omdat we veel van de riemen zelf vervaardigen, daardoor kunnen we de riemen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Klacht over Moderiemen.nl? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Eind november een riem besteld, deze was te kort, dus ruilformulier ingevuld en teruggestuurd. vervolgens een hele tijd niks gehoord, totdat ik zelf ging mailen waar mijn riem bleef, vervolgens krijg ik reactie dat ze mijn riem wel hadden ontvangen.

Contacteer ons